LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

16

Ιαν 2020

amanatidisΝέα επίσκεψη πραγματοποίησε στο γήπεδο Καθιανών ο Γιώργος Αμανατίδης. Ο τεχνικός σύμβουλος του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά είχε για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να δει από κοντά την πρόοδο των μικρών μας αθλητών.

Ο κ. Αμανατίδης βρέθηκε πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις μας στο πλαίσιο των δράσεων που έκανε αυτή την εβδομάδα για το δίκτυο της ΠΑΕ.

amanatidis 8

Για αρκετή ώρα παρακολούθησε προπονήσεις των τμημάτων υποδομής και "τσέκαρε" τη βελτίωση των μικρών αθλητών τους οποίους μαθαίνει ολοένα και περισσότερο σε κάθε του παρουσία.

Μάλιστα ο ίδιος παρουσιάστηκε εντυπωσιασμένος από κάποια κομμάτια της προπόνησης που είδε, χαρακτηρίζοντάς τα υψηλά σε ποιότητα και βαθμό επιπέδου.

amanatidis 4

amanatidis 3

amanatidis 5

amanatidis 6

Πριν το ξεκίνημα μάλιστα των προπονήσεων ο ίδιος συμμετείχε στις απονομές των επαίνων συμπεριφοράς και προσπάθειας για το μήνα Δεκέμβριο της Ακαδημίας μας, δίνοντας τον σχετικό έπαινο στον Ιάσωνα Κουμάκη της ομάδας Κ12.

amanatidis

amanatidis 1

Ο Γιώργος Αμανατίδης μαζί με τον τεχνικο διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη επισκέφθηκαν επίσης και τις υπόλοιπες ομάδες του δικτύου. Τη Δευτέρα βρέθηκαν αρχικά στους Αγίους Αποστόλους για την Κ19 των Χανίων και στη συνέχεια στη Χαρωδιά για την ακαδημία του Θησέα-ΑΟΠ.

Την Τρίτη ακολούθησε η παρουσία τους στο Καστέλι για την Ακαδημία του Κισσαμικού για να ολοκληρωθεί την Τετάρτη στο γήπεδο Καθιανών.

amanatidis 2

amanatidis 7

amanatidis 9

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.