LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

05

Οκτ 2020

Οδηγώντας μία μπάλαΟι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες) σε συνεργασία με τη Σχολή Οδηγών "Γαϊτανόπουλος", ξεκινάνε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια!

Με τη δύναμη που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει μέσα από τα "Μαθήματα Ζωής", τη γνώση, τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία του εκπαιδευτή οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής κ. Γιώργου Γαϊτανόπουλου, ενσωματώνουμε με την βοήθεια των προπονητών μας, μέσα στον προπονητικό ετήσιο σχεδιασμό μαθήματα οδικής ασφάλειας με ασκήσεις, παιχνίδια και δράσεις, ανάλογες με τα χαρακτηριστικά της κάθε ηλικίας, που θα στοχεύουν στην εκπαίδευση των παιδιών και την ευαισθητοποίηση των μεγαλύτερων, για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Σκοπός είναι τα παιδιά, μέσα από τη δραστηριότητα του ποδοσφαίρου, να αφομοιώσουν βασικές αρχές οδικής ασφάλειας, με προσαρμοσμένες προπονήσεις.

Μια δράση που έχει σκοπό να δώσει ερεθίσματα, ώστε με την συνεργασία οικογένειας και ομάδας, να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμα ένα σημαντικό "Μάθημα ζωής" στους μικρούς μας αθλητές, αυριανούς ποδοσφαιριστές και οδηγούς της ζωής!

"Οδηγώντας μία... μπάλα", πολλά μπορούμε να πετύχουμε! Ξεκινάμε...

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.