LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

19

Ιουλ 2022

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους Λευτέρη Μανουσάκη και Δημήτρη Μουσουράκη. Οι δύο εξαιρετικοί προπονητές και παιδαγωγοί,  αναλαμβάνουν σημαντικούς ρόλους στο οργανόγραμμα του τεχνικού μας επιτελείου, καθοδηγώντας τα 2 αγωνιστικά τμήματα 11Χ11 των ακαδημιών μας. Δύο προπονητές με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, που κοσμούν με την παρουσία τους το Ακρωτήρι και τα γήπεδα του νομού μας!

Ο Λευτέρης Μανουσάκης θα είναι ο προπονητής για το τμήμα Κ16 των ακαδημιών μας, που θα αποτελείται από τα παιδιά που έχουν γεννηθεί 2007 και 2008. Ένα πολύ σημαντικό τμήμα, που έχει στόχο την προετοιμασία των παιδιών για την είσοδό τους στο αντρικό ποδόσφαιρο, ακόμα και πριν κλείσει ηλικιακά ο κύκλος τους στις αναπτυξιακές ηλικίες. Παράλληλα ο Λευτέρης Μανουσάκης, θα έχει σημαντικό ρόλο και σε άλλα τμήματα των ακαδημιών μας, αποτελώντας το ''δεξί χέρι'' του Τεχνικού Διευθυντή μας Βασίλη Παπαδάκη.

Ο Δημήτρης Μουσουράκης θα είναι ο προπονητής για το τμήμα Κ14, που θα αποτελείται από παιδιά που έχουν γεννηθεί 2009 και 2010. Ένα επίσης πολύ σημαντικό τμήμα, με κύριο στόχο την ατομική βελτίωση σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο, όπως οφείλει με ευθύνη να προσπαθεί κάθε ακαδημία. Παράλληλα εισάγει και βελτιώνει τα παιδιά σε σχέση με το μεγάλο γήπεδο και το παιχνίδι 11Χ11, μια πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη προπονητική διαδικασία. 

Και οι δύο προπονητές που αποτελούν επί σειρά ετών άμεσους συνεργάτες  του Βασίλη Παπαδάκη, εκφράζοντας πλήρως την φιλοσοφία των ακαδημιών μας, θα στοχεύσουν αρχικά στην ατομική βελτίωση των παιδιών και μέσα από αυτό στη συνέχεια στην εξέλιξη της ομάδας. Στα 2 αυτά τμήματα οι ακαδημίες μας, θα προσφέρουν εκτός την ομαδική προπόνηση και προγράμματα ατομικής και υποομαδικής βελτίωσης, στους τομείς της τεχνικής, της προπόνησης θέσης, της δύναμης και της πρόληψης τραυματισμών. Ένα πρόγραμμα που επεκτείνεται και στα Κ14, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή του στα Κ16. 

Λευτέρη και Δημήτρη, σας ευχόμαστε υγεία και κάθε ποδοσφαιρική και προσωπική επιτυχία!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.