LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

23

Μαρ 2015

Κρητικός Αστ-ΕΘΚ 1-2Συνέχισε με νίκη η ομάδα Νέων της ΕΘΚ στο χθεσινό παιχνίδι, στο γήπεδο της Μ. Ελιάς, με αντίπαλο την ομάδα του Κρητικού Αστ./Ιωνία 2000 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων που διοργανώνει η ΕΠΣ Χανίων, παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου αγώνα με σκορ 2-1.
 
 
 
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας και προηγήθηκε χάρη σε δύο (2) υπέροχα τέρματα που σημείωσε ο Γκαγκάκης Β., το πρώτο με μακρινό σουτ από το κέντρο του γηπέδου και ενώ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν εκτός θέσης και το 2ο όταν με ατομική ενέργεια πέρασε τους αμυντικούς, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και πλάσαρε ιδανικά. Η ομάδα μας είχε και άλλες ευκαιρίες για περισσότερρα τέρματα, με σημαντικότερες τα τρία (3) δοκάρια τα 2 εκ των οποίων προήλθαν από εκτελέσεις φάουλ του Περράκη Γ. και το άλλο έπειτα από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Γιουσέφ Ι.
 
Τμήμα ΝΕΩΝ (ΕΘΚ): Τριανταφυλλάκης Π., Μπαχολάρι Μ. (Καλλέργης Α), Γκογκολάκης Β. (Φουντουλάκης Αθ.), Γκογκολάκης Δ. (Καλλέργης Γ.), Ταμπακάκης Ερ., Περράκης Γ., Σέσι Φ., Μαλανδράκης Χ., Γκαγκάκης Β., Πλατσιδάκης Εμ., Γιουσέφ Ι.
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.