LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

27

Νοε 2019

logoΜε αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή της Επισκοπής, στο athlitiko.gr και χωρίς να επιδιώκουμε να μπούμε σε δημόσιο διάλογο με την αντίπαλη ομάδα την οποία σεβόμαστε απόλυτα, υπενθυμίζουμε στον κο Γιάσμινκο Βέλιτς ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ισοπαλία και θα πρέπει να την αποδεχόμαστε και όχι να ρίχνουμε τις ευθύνες μας γι' αυτήν σε άλλους.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να γίνουμε κριτές διαιτησίας, καθώς δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να τους κρίνουμε, όπως έκανε o κος Βέλιτς «δεν μπορώ όμως να μην πω, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την ισοπαλία, ότι τέτοιες διαιτησίες είναι απαράδεκτες. Είναι κρίμα στον... 21ο αιώνα να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες, που σφυρίζουν ότι τους λέει ο αντίπαλος».

Τον προτρέπουμε δε, αφού παρακολουθήσει προσεκτικά το βίντεο του αγώνα (καθώς το μόνο που έκανε πολύ καλά σήμερα ήταν να διαμαρτύρεται συνεχώς σε κάθε απόφαση του διαιτητή), να αναζητήσει αλλού τις πραγματικές αιτίες του σημερινού αποτελέσματος, σε έναν αγώνα που όπως ο ίδιος ανέφερε «Ο Πανακρωτηριακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στις μονομαχίες. Έδωσε το καλύτερο που μπορούσε σε ότι αφορά την μαχητικότητα, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο».

Η σημερινή ισοπαλία του Πανακρωτηριακού ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και ΔΙΚΑΙΗ και οφείλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, για το ΗΘΟΣ, την ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και τα ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ που έδειξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ευχόμαστε στο ιστορικό σωματείο του Α.Ο Επισκοπής, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 525
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 719

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.