LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

01

Ιουλ 2020

Πανακρωτηριακός Α.ΟΤο Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο. με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

Ο καταξιωμένος προπονητής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και στις ομάδες του Πανακρωτηριακού και της ΕΘΚ, συνεχίζοντας στο ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, τον οποίο με επιτυχία έχει εξασκήσει για επτά (7) συνολικά έτη, στις δύο (2) θητείες του στο Ακρωτήρι.

Σε αυτή την πραγματικά δύσκολη μετάβαση τα κίνητρα και οι στόχοι δεν τελειώνουν! Δυναμώνουν και συνεχίζοντας στην ίδια φιλοσοφία, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις Ακαδημίες, μοιραζόμενοι ένα πρωτοποριακό πλάνο στο Δίκτυο της ΠΑΕ Χανιά, θα συνεχίσουμε να παράγουμε ικανούς αθλητές και ανθρώπους με αξίες και ιδανικά.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας, οι μικροί ποδοσφαιριστές και οι γονείς να είναι σίγουροι πως με ευθύνη, θα πράξουμε το καλύτερο για κάθε παιδί!

Οι αντρικές μας ομάδες -όπως με επιτυχία συνέβη με την ΕΘΚ- θα στηριχτούν στους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μας, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο στο Ακρωτήρι τις έννοιες Ομάδα-Οικογένεια-Σεβασμός!

Καλούμε όλο το Ακρωτήρι να έρθει πιο κοντά, καλούμε όλους όσους ποδοσφαιριστές και προπονητές μαζί πορευτήκαμε τα προηγούμενα χρόνια, να συνεχίσουν μαζί μας.

Το οφείλουμε σε όσα όμορφα δημιουργήσαμε και μαζί ζήσαμε!

Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες προχωράμε με το βλέμμα ψηλά!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.