LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

13

Μάι 2022

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00 στο Δημοτικό γήπεδο Καθιανών, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του πρωταθλήματος Κ14 «Εμμανουήλ Σβουράκης», μεταξύ των ομάδων του ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ και της Α.Δ.Ν ΚΥΔΩΝΙΑΣ, σε μια γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου! 

 

Πριν την έναρξη του τελικού θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες μεταξύ τμημάτων Κ12 (2011), και Κ8 (2014 και 2015) των δύο (2) Ακαδημιών με ώρα έναρξης 10:15 και λήξης στις 11:15.

Ελάτε να χειροκροτήσουμε όλα τα παιδιά και να τα επιβραβεύσουμε, για τη φετινή πολύ καλή παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και πολιτισμός και τα παιδιά μας αξίζουν την υποστήριξη, με κόσμια συμπεριφορά και πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια.

Παράλληλα, στηρίζουμε το μήνυμα «ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» των γονέων του τμήματος Κ14 σε συνεργασία με την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας και την φιλανθρωπική δράση για την συλλογή χρημάτων στον άτυχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ναζίφι που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο πόδι παθαίνοντας τετραπλό κάταγμα κνήμης-περόνης.

Η βοήθεια όλων μας είναι απαραίτητη για να μπορέσει να βγει νικητής από αυτή τη «μάχη». Σε αυτό τον τελικό νικητής θα είναι το ποδόσφαιρο και τα «Μαθήματα Ζωής».

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.