LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

09

Φεβ 2015

ΕΘΚ-Ποσειδών 1-4Στο χθεσινό παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, μεταξύ της Ένωσης Θύελλα Καμίνια και του Ποσειδώνα Τσικ., έληξε με ήττα 1-4 για την ομάδας μας, αλλά αντί να έχει πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές, είχε δυστυχώς την ομάδα των διαιτητών, που με τις αποφάσεις τους καθόρισαν όχι μόνο το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, αλλά και την άδικη αποβολή δύο ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 35' και στο 41', όμως πριν την εκπνοή του ημιχρόνου (44') οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής (2η κίτρινη) και στη συνέχεια μετά την εκτέλεση φάουλ του Τσάρτσιου και την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Σηφάκης μείωσε με κοντινή προβολή. Στο 48' ο νεοαποκτηθείς Μπουραΐμης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να έρθει η φάση του 61' και η απόφαση του διαιτητή που ανέτρεψε τις ισορροπίες και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα.
Συγκεκριμένα, αποβάλει τον ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Σηφάκη με 2η κίτρινη (χωρίς να έχει δεχτεί ποτέ την 1η κίτρινη κάρτα), γεγονός που αντιλήφθηκαν και σχολίασαν όσοι ήταν στο γήπεδο (ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας, του Ποσειδώνα Τσικ. και φίλαθλοι). Μια αποβολή "φάντασμα", που προκάλεσε όπως ήταν φυσικό τις διαμαρτυρίες αναπληρωματικών παικτών και παραγόντων που προσπαθούσαν να εξηγήσουν στο διαιτητή ότι ο Σηφάκης δεν είχε δεχθεί άλλη κίτρινη κάρτα. Και ξαφνικά, χωρίς ο διαιτητής να μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, αντί να συμβουλευτεί τους βοηθούς τους, σφυρίζει την συνέχιση του παιχνιδιού, ενώ συμβαίνουν τα εξής:
α) Οι αναπληρωματικοί και παράγοντες βρίσκονται ακόμη εντός αγωνιστικού χώρου και κατεθύνονται στον πάγκο.
β) Ο αποβληθέντας ποδοσφαιριστής είναι ακόμα εντός του αγωνιστικού χώρου, διαμαρτυρόμενος λέγοντας "μα δεν έχω πάρει άλλη κίτρινη".
Αποτέλεσμα της επανέναρξης του παιχνιδιού ήταν να εκτελεστεί το φάουλ από τους φιλοξενούμενους (που δεν τήρησαν το fair play) σε παίκτη που βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ (ο βοηθός ήταν ακόμα στην σέντρα) και ο μόνος που τον κάλυπτε ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας που αποχωρούσε, για να γίνει το 1-3, μέσα σε νέες εντονότερες διαμαρτυρίες που στοιχίζουν ακόμα μία κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Ευαγγέλου. Ο διαιτητής αποχωρεί για τα αποδυτήρια για πέντε (5) λεπτά και επανέρχεται για να συνεχιστεί ο αγώνας, εμφανώς γνωρίζοντας πλέον τα όσα είχε κάνει και προσπαθώντας συνεχώς να δικαιολογηθεί στους παίκτες μας. Στο 75' οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν άλλο ένα γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 1-4.

Ένωση Θύελλα Καμίνια: Κουρομιχελάκης, Ευαγγέλου, Μπικάκης, Σηφάκης, Λιονάκης, Γαβαλάς, Μουσουράκης (23' λ.τρ. Ανδρεαδάκης Π.), Μπουραΐμης, Παπαδάκης (46' Πακτίτης), Κελάκης, Τσάρτσιου.

"Το Δ.Σ της Ένωσης Θύελλα Καμίνια αισθάνεται την υποχρέωση να αναφέρει όσα συνέβησαν στα Καθιανά το πρωί της Κυριακής, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία του, για τη διαιτησία του κ. ΔΑΡΑΚΗ και των βοηθών του κ. ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗ και κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, οι οποίοι όχι μόνο διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, αλλά στέρησαν και τη συμμετοχή δύο (2) ποδοσφαιστών μας από το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ωστόσο τουλάχιστον μια δημόσια συγγνώμη θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να πράξουν αυτοί, που σε μια μέρα χαράς και γιορτής, όπως βλέπουμε πάντα στο Ακρωτήρι τους αγώνες μας, έγινε ημέρα λύπης και στενοχώριας.
Λάθη πάντα θα γίνονται. Δεν είναι κακό να τα αναγνωρίζεις!
Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, πιστεύοντας στις αρχές και τη φιλοσοφία μας και τα όσα μια ερασιτεχνική ομάδα πρεσβεύει και μαθαίνει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Απαιτούμε ανάλογο σεβασμό από όλους!"

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.