LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

08

Μαρ 2015

Φωστήρας-ΕΘΚ 2-0Ακόμη ένα άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα για την Ένωση Θύελλα Καμίνια, στο γήπεδο των Νεροκούρου με αντίπαλο το Φωστήρα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, ήταν αυτό που στοίχισε την ήττα με 2-0.

 

 

 

Προβληματίζει η ομάδα της Ένωσης Θύελλα Καμίνια, που για άλλο ένα παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3' και 5' με 2-0. Παρόλα αυτά στο 20' είχε την ευκαιρία να μειώσει όταν από σέντρα του Μπουραΐμη, ο Κελάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στην επανάληψη η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν μπόρεσε όμως να πετύχει κάποιο τέρμα, με σημαντικότερη ευκαιρία αυτή του Ανδρεαδάκη Π. στο 72' όταν στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ένωση Θύελλα Καμίνια: Κουρομιχελάκης, Ανδρεαδάκης Ευαγ., Σηφάκης, Λιονάκης, Αμαξόπουλος (39' λ.τρ. Μιχελάκης), Γαβαλάς, Τσαρτσίου (54' Τζιγκουνάκης), Ανδρεαδάκης Π., Μπουραΐμης, Κελάκης, Σουλτάνος (62' Καλλιγέρης)

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.