LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

04

Απρ 2015

ΕΘΚ-Χάλης 3-0Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μας, στο γήπεδο Καθιανών, απέναντι στο Χάλη για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων και πέτυχε παλικαρίσια νίκη με σκορ 3-0.

 

 

 

Η νεανική ομάδα μας με το ξεκίνημα της αναμέτρησης πήρε κεφάλι στο σκορ στο 2' ύστερα από υπέροχη ατομική ενέργεια του Μπουραΐμη, που με επέλαση από δεξιά ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή και με άψογο σουτ στην αριστερή γωνία έστειλε την μπάλα στο πλεχτό κάνοντας το 1-0. Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν την πίεση στους φιλοξενούμενους και στο 20' έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Τσαρτσίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπουραΐμης με κοντινή προβολή έκανε το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 57' ο Ανδρεαδάκης Ε. από δεξιά επιχείρησε σέντρα-σουτ στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο, μετά στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Γκαγκάκης (στην πρώτη του συμμετοχή στην ομάδα) με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 65' ο Χάλης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κουρομιχελάκης κράτησε το "0", καθώς απέκρουσε πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα τέρματα με σημαντικότερες το φάουλ στο 70' του Μπουραΐμη που εξουδετέρωσε με δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, το δοκάρι στο 72' με την κεφαλία του Σηφάκη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ανδρεαδάκη Π. και το σουτ του Μπικάκη στο 75' όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα που πέρασε μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Τσαρτσίου με ατομική ενέργεια έξω από την περιοχή έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ένωση Θύελλα Καμίνια: Κουρομιχελάκης, Ευαγγέλου, Σουλτάνος (79' Γαβαλάς), Λιονάκης, Μπικάκης, Σηφάκης, Ανδρεαδάκης Ευαγ., Μπουραΐμης, Τσαρτσίου, Ανδρεαδάκης Π. (80' Λειβαδιτάκης), Γκαγκάκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για video πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691
3o Soccer School Views : 1767

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.