LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

10

Μάι 2015

ΕΘΚ-Απόλλων 0-2 Παρά το γεγονός του νεαρού της ηλικίας των ποδοσφαιριστών μας, η ομάδα μας προσπάθησε παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο να βάλει δύσκολα στον υποψήφιο πρωταθλητή Απόλλωνα και για μία ώρα αγώνα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και παρά το τελικό 0-2, έδειξε σε όλους ότι το μέλλον τους ανήκει.

 

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια Νίκος ΜΑΡΤΙΝΟΣ, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του Απόλλωνα Μάνο ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ, για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής και προπονητής των ομάδων του Ακρωτηρίου, ενώ τιμήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας επέλεξε να παίξει αμυντικά, προσπαθώντας να βγαίνει σε αντεπιθέσεις, κλείνοντας παράλληλα τους διαδρόμους και τα κατάφερε για μία ώρα αγώνα, κάνοντας δύσκολη την επίτευξη τέρματος από τον Απόλλωνα. Ωστόσο, ένα 10λεπτο αδράνειας (61' και 68'), ήταν που στοίχισε στην ομάδα μας την έκπληξη, που ακόμα και μετά το 0-1 είχε μοναδική ευκαιρία στο 64' όταν ο Τσαρτσίου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά δεν κατάφερε σκοράρει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Ένωση Θύελλα Καμίνια: Κουρομιχελάκης, Ευαγγέλου, Σουλτάνος (74' Ανδρεαδάκης Ευαγ.), Σηφάκης, Γαβαλάς, Μπουραΐμης, Μουσουράκης (52' λ.τ Λειβαδιτάκης), Πακτίτης (68' Κελάκης), Τσαρτσίου, Ανδρεαδάκης Π., Γκαγκάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.