LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

25

Οκτ 2015

Άπτερα-ΕΘΚ 3-1Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο σημερινό αγώνα στο γήπεδο των Μουρνιών με αντίπαλο τα Άπτερα, καθώς για ακόμη ένα παιχνίδι δεν της επιτράπηκε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, όταν λίγο μετά το 2-1 της ακυρώθηκε γκολ ως "επιθετικό φάουλ".

 

 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 20' και να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 25' πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 2-0. Στην επανάληψη η ομάδα μας πίεσε και στο 65' έπειτα από πάσα του Γιαννόπουλου, ο Γκαγκάκης με σουτ μείωσε σε 2-1. Στο 70' ακυρώθηκε για την ομάδα μας γκολ ως "επιθετικό φάουλ", όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Ράπτη, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πραγματοποίησε άστοχη έξοδο και συγκρούστηκε με τον αμυντικό της ομάδας του, με τον Κούγκουλο που βρέθηκε ανάμεσά τους να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια πέτυχαν στο 78' ακόμη ένα γκολ κάνοντας το 3-1.

ΕΘΚ: Τριανταφυλλάκης, Μουσουράκης (80' Πλατσιδάκης), Ευαγγέλου, Λιονάκης Μ. (30' Κάιας), Ράπτης, Λειβαδιτάκης (50' Γιαπιντζάκης), Κούγκουλος, Ανδρεαδάκης Π., Γκαγκάκης, Παπαδάκης, Γιαννόπουλος

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.