LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

20

Μαρ 2016

Παγχανιακός-ΕΘΚ 0-1Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο σημερινό αγώνα στο γήπεδο της Μ. Ελιάς η ομάδα της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και κατάφερε να πάρει ακόμη ένα σπουδαίο τρίποντο με σκορ 1-0 απέναντι στον Παγχανιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων.

 

 

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο της σημερινής αναμέτρησης από την αρχή του παιχνιδιού και στο 8' λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ όταν από την εκτέλεση φάουλ του Καλλέργη, ο αμυντικός των  γηπεδούχων έδιωξε λανθασμένα και χάρις στην επέμβαση του τερματοφύλακα δεν σημειώθηκε αυτογκόλ. Στο 17' ο Ανδρεαδάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα, αλλά στο 31' από την σέντρα του Βολακάκη από δεξιά, ο Κελάκης με κεφαλιά βρήκε τον Γιαπιντζάκη που με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, που ήταν το αποτέλεσα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα μας έχασε ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα τέρματα, με σημαντικότερες τα σουτ που επιχείρησαν στο 46' ο Κελάκης λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 49' ο Γιαπιντζάκης έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και στο 87' ο Καλλέργης λίγο έξω από την περιοχή.

Ε.Θ.Κ (Μιχάλης ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ): Τριανταφυλλάκης, Γκογκολάκης Β., Ροζάκης, Μουσουράκης, Βολακάκης (55' Σουλτάνος), Καλλέργης, Κοπανάκης, Ανδρεαδάκης Π., Γιαπιντζάκης (75' Γιαννόπουλος), Γκαγκάκης (89' Σέσι), Κελάκης

Για βίντεο πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.