LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

30

Ιαν 2020

akrotiri kopi pitasΟι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο, της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων, σας προσκαλούν και φέτος στην κοπή πίτας των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και των δύο αντρικών ομάδων μας, που θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμα χρονιά στο κέντρο "Κανάρια", την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:30.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα τιμηθούν διάφορα πρόσωπα με σημαντική προσφορά από διάφορα πόστα σε Πανακρωτηριακό και ΕΘΚ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και γονείς που βοηθούν από τη δική τους πλευρά στο σημαντικό έργο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Θα δοθούν επίσης οι Έπαινοι Μαθητή-Αθλητή σε ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μας που με την προσπάθειά και την επιμονή τους, αποδεικνύουν σε όλους μας πως σχολείο και αθλητισμός μπορούν να συνυπάρξουν μαζί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!

Παράλληλα, θα δοθούν και οι καθιερωμένοι Έπαινοι Συμπεριφοράς και Προσπάθειας των τμημάτων της Ακαδημίας για τον μήνα Ιανουάριο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, ενώ θα πλαισιώσει το πρόγραμμά μας με λαϊκά τραγούδια η Κική Καρακατσάνη.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

*Μεγάλος χορηγός και αρωγός σε μία ακόμα εκδήλωση των ομάδων μας είναι η ΜΟΒΙΑΚ

Akrotiri kopi pitas afisa 2

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.