LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

03

Νοε 2015

Εκδρομή Ακαδημίας στο ΡέθυμνοΜια πολύ όμορφη εμπειρία έζησαν οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, καθώς την Κυριακή 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκδρομή στο Ρέθυμνο, για φιλικούς αγώνες με την Ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου. Στο γήπεδο της Σοχώρας έγιναν συνολικά πέντε (5) αναμετρήσεις και το κύριο χαρακτηριστικό ήταν το πολύ όμορφο θέαμα και η χαρά που καθρεπτιζόταν στα παιδικά πρόσωπα.

Αναλυτικότερα, πέντε (5) τμήματα πήραν μέρος σε αυτή την εκδρομή, που εντάσσεται στην προπονητική διαδικασία, την εκπαίδευση των παιδιών και την απόκτηση εμπειριών. Τα αποτελέσματα: (Ηλικία 2004) Αστέρας Ρεθύμνου-Πανακρωτηριακός: 1-3, (Ηλικία 2005) Αστέρας Ρεθύμνου-Λέοντες: 0-1, (Ηλικία 2006) Αστέρας Ρεθύμνου-Πανακρωτηριακός: 8-4, (Ηλικία 2007) Αστέρας Ρεθύμνου-Λέοντες: 0-13, (Ηλικία 2008) Αστέρας Ρεθύμνου-Λέοντες: 2-1.

Αρκετοί γονείς συμμετείχαν σε αυτή την εκδρομή, συνοδεύοντας τα παιδιά τους, ενώ από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου εκτός τους προπονητές Βαγγέλη ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ, Θέμη, ΒΑΒΟΥΛΑΚΗ, Γιώργο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ, Νώντα ΜΠΕΡΕΔΑΚΗ και Μάνο ΚΑΛΑΜΠΑΚΗ, το παρών έδωσαν ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Δημήτρης ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗΣ και ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. Αρκετά μέλη των Δ.Σ, των ομάδων μας ακολούθησαν την αποστολή, μεταξύ των οποίων ήταν ο Αντιπρόεδρος του Πανακρωτηριακού Μανώλης ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ και η Πρόεδρος των Λεόντων Ντίνα ΕΞΕΖΙΔΟΥ.

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου ευχαριστούν θερμά το Δ.Σ και τους προπονητές του Αστέρα Ρεθύμνου για τη φιλοξενία, ενώ με μεγάλη χαρά θα περιμένουμε την επίσκεψη της Ακαδημίας του στα Χανιά.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.