LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

21

Απρ 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2018-2019Ακόμη μια πολύ σημαντική στιγμή η χθεσινή, καθώς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων η ομάδα μας κέρδισε τον Μινώταυρο με 4-0 και εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο, που είναι ο 2ος (πρωταθλητής και τη σεζόν 2009-10) τα τελευταία 10 χρόνια.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ποδοσφαιριστές, προπονητές, μέλη των Δ.Σ των ομάδων του Ακρωτηρίου και κόσμος εισήλθαν στον αγωνιστικό, λούστηκαν με σαμπάνιες και πανηγύρισαν με την ψυχή τους τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου σχημάτισαν διάδρομο, την ώρα που στα μεγάφωνα του γηπέδου των Καθιανών ακουγόταν ο ύμνος του Πανακρωτηριακού, από τον οποίο πέρναγαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, ο γενικός αρχηγός Μιχάλης ΚΕΛΑΚΗΣ, ο φυσικοθεραπευτής Αρης ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ και ο φροντιστής του γηπέδου Αλέκος ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗΣ, ακούγοντας όλοι ένας προς έναν το όνομά τους.

Επίτιμος καλεσμένος από το Δ.Σ στην απονομή του τροπαίου και ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Ιωάννης ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής του Πανακρωτηριακού.

Σε δηλώσεις στο athitiko.gr ανέφερε «Είναι μεγάλη χαρά που με κάλεσαν να απονείμω το Κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα του Πανακρωτηριακού. Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα, διότι αλλάζει κατηγορία πλέον από την επόμενη χρονιά. Εύχομαι πάντα τα καλύτερα, στον πρόεδρο που είναι ένα εξαίρετο παιδί (σ.σ. Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ), πάντα να έχει επιτυχίες και ποδοσφαιρικές και έξω-ποδοσφαιρικές. Και εύχομαι και του χρόνου να πανηγυρίσουμε ανάλογα στο επόμενο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Μανώλης ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ, τόνισε ότι είναι μία ιστορική μέρα για το Ακρωτήρι, σε μία προσπάθεια που στήθηκε με υπομονή και αγάπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο athitiko.gr:

«Σήμερα η μέρα είναι ιστορική για την ομάδα του Πανακρωτηριακού, της Ένωσης Θύελλας Καμινίων και των Λεόντων. Είναι μία προσπάθεια συλλογική, έξι ετών. Σιγά σιγά βάλαμε στόχο να δημιουργήσουμε την Ακαδημία μας, τη βάση μας και μετά να φτιάξουμε το γήπεδο, διοικητικά και οργανωτικά όλη την Ακαδημία, το επίπεδο των προπονητών, του Δ.Σ.

Ήταν μία συντονισμένη προσπάθεια, είχαμε πει από την αρχή να μην "τρέξουμε" να πάρουμε γρήγορα το πρωτάθλημα, αλλά με υπομονή και αγάπη να οργανώσουμε αυτή τη μέρα. Σήμερα είμαστε περήφανοι, ως εκπρόσωπος του Δ.Σ των ομάδων του Ακρωτηρίου, να πω ότι παίρνουμε το πρωτάθλημα δίκαια και πλέον αυτή είναι μόνο η αρχή.

Έχουμε και συνέχεια, δε σταματάμε εδώ. Δεσμευόμαστε στο φίλαθλο κόσμο του Ακρωτηρίου. Περιμένουμε τις εξελίξεις αν θα γίνει περιφερειακό ή όχι. Από εκεί και πέρα θα κρίνουμε. Πρώτα απ' όλα είναι η οργάνωση των Ακαδημιών, πάντα αυτός θα είναι ο στόχος μας και έτσι θα συνεχίσουμε. Θέλω να δεσμευτώ ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς».

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 524
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.