LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

20

Ιαν 2020

team akrotirΙστορική ήταν η Κυριακή 19 Ιανουαρίου για το ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι, με τον Πανακρωτηριακό να καταγράφει ουσιαστικά την πιο μεγάλη νίκη στη σύγχρονη ιστορία του απέναντι στον Γιούχτα (2-1).

Ενα ματς το οποίο σφράγισε την εξαιρετική πορεία της ομάδας μας στο παρθενικό "ταξίδι" της Γ΄εθνικής και σαφώς την κατάκτηση της 4ης θέσης που δίνει τόσο την παραμονή (πρωταρχικός στόχος) από τον Ιανουάριο όσο και την είσοδο στα πλέι οφ, με τον Πανακρωτηριακό να βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά το παιχνίδι και τη μεγάλη νίκη που επιτεύχθηκε στο γήπεδο Καθιανών, άπαντες από την ομάδα (ΔΣ, τεχνικό τιμ, παίκτες) γιόρτασαν με την ψυχή τους αυτή την ιστορική επιτυχία με γεύμα που παρέθεσε στην "Bella Pizza" o Άκης Παινεσάκης.

team akrotir

team akrotir 1

Γι΄υτό το λόγο η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ.Παινεσάκη και το Italian Factory γενικότερα για την αμέριστη βοήθεια προς τον σύλλογό μας.

team akrotir 2

Πάντως εκτός από την επιτυχία αυτή του Πανακρωτηριακού η ημέρα συνδυάστηκε και με την μεγάλη νίκη της έτερης ομάδας μας, Ένωσης Θύελλας Καμινίων, η οποία έφυγε με σπουδαία επικράτηση (1-2) από την Κάντανο στο ματς με την Υρτακίνα.

Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα και η Ένωση κατάφερε για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά να πάρει προβάδισμα διψήφιου αριθμού (10) στην κορυφή της Β' κατηγορίας, δίνοντας και αυτή μέχρι στιγμής συνέχεια στις σπουδαίες πορείες που χαράσσει φέτος το Ακρωτήρι μας!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.