LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

26

Ιαν 2020

Panakrotiriakos 2Tην τιμητική του είχε το Ακρωτήρι στον ετήσιο χορό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων που διεξήχθη χτες βράδυ στο γνωστό κοσμικό κέντρο "ΕΥΤΥΧΙΑ PALACE".

Στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση για την ενίσχυση του ταμείου αρωγής τραυματιζομένων ποδοσφαιριστών, όπως κάθε χρόνο, απένειμε τις βραβεύσεις σε πρωταθλητές και πρώτους σκόρερ της περυσινής περιόδου, αλλά και άτομα με σημαντική προσφορά στο χανιώτικο και ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το Ακρωτήρι εκπροσωπήθηκε και στις τρεις αυτές κατηγορίες.

Η πρώτη χρονικά βράβευση της βραδιάς έγινε στον πρωταθλητή Α' κατηγορίας 2018-19, Πανακρωτηριακό, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να παραλαμβάνουν το Κύπελλο για την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος η οποία σφράγισε την εκπληκτική πορεία με πολλαπλά ρεκόρ.

Panakrotiriakos 2

panakrotiriakos 1

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση του πρώτου σκόρερ της Α' κατηγορίας, με τον επιθετικό της ομάδας μας Γιάννη Δρακάκη να παραλαμβάνει με τη σειρά του το "χρυσό" παπούτσι, χάρη στα 50 γκολ που πέτυχε πέρυσι.

Drakakis 1

Η τελευταία βράβευση από την ΕΠΣ Χανίων έγινε στον διοικητικό ηγέτη του Ακρωτηρίου, κ. Μανώλη Σβουράκη, για τη σημαντική προσφορά του στο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, σε μία ακόμα τιμητική στιγμή για την ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου μας.

Svourakis

Αξίζει να σημειώσουμε από 'κει και πέρα, ότι δύο παιδιά της Ακαδημίας μας, οι Χρήστος Δάλλας και Στέλιος Χριστοφής, εκτός από τον τρόπαιο της Α' ΕΠΣΧ, ως μέλη του Πανακρωτηριακού πέρυσι, παρέλαβαν ένα ακόμα τρόπαιο.

Αυτό ήταν για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων με τη Μικτή Χανίων Κ16 πέρυσι, να "υπογράφει" τη μεγαλύτερη στγμή στην ιστορία της.

Οι δύο παίκτες μας αποτέλεσαν μέλη της εξαιρετικής αυτής φουρνιάς, η οποία γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που κατέκλυσε το κέντρο.

Dallas Xristofis

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ακρωτηρίου εκφράζει την υπερηφάνεια για τις διακρίσεις αυτές και υπόσχεται ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον...

Παράλληλα, συγχαίρουμε την ΕΠΣ Χανίων για την άρτια διεξαγωγή της γιορτής του χανιώτικου ποδοσφαίρου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 524

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.