LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

06

Αυγ 2022

Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία για τον Πανακρωτηριακό. Το ραντεβού για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή  Γιώργο Λαμπιθιανάκη και τον συνεργάτη του Μάκη Γιαννόπουλο, είναι στις 18.30. 

Πριν την έναρξη το ποδοσφαιρικό τμήμα θα καλωσορίσουν ο Πρόεδρος Νίκος Ροζάκης και ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης, ενώ νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν το καινούριο αθλητικό υλικό και θα ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Η ομάδα μας παρουσιάζεται ενισχυμένη, θέλοντας να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη περσινή παρουσία της, κάνοντας βήματα προόδου οργανωτικά και αγωνιστικά.

Στόχος μεγάλος και αδιαπραγμάτευτος, να συνεχίσουμε στα μονοπάτια που εκφράζουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό, δημιουργώντας καλές συμπεριφορές και χαρακτήρες. Στόχος αγωνιστικός η αξιοποίηση των ακαδημιών μας, μέσα από μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα εξελίσσεται κάθε χρόνο!

Με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο ρόλος και οι ευθύνες μας σαν σωματεία είναι σημαντικός για την νέα γενιά και πρέπει όλοι να συμβαδίσουμε  προβάλλοντας τις αξίες του ''ευ αγωνίζεσθαι'', όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στη ζωή!

Καλή σεζόν με υγεία σε όλο το χανιώτικο ποδόσφαιρο, σε όλη τη χανιώτικη κοινωνία!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
3o Soccer School Views : 1755

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.