LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

31

Αυγ 2014

Περιβόλια-Πανακρωτηριακός 0-4Μετά από ένα άσφαιρο α' ημίχρονο στο οποίο παρά την υπεροχή και χαμένες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ του Καλλέργη στο 20' και 37', αλλά και τα άστοχα σουτ του Μποχώνη στο 18' και 41' και του Μπαριεριτάκη στο 15', η ομάδα μας στην επανάληψη χρειάστηκε ένα πολύ καλό 20λεπτο για να κερδίσει με 4-0 την ομάδα των Περιβολίων.

 

Συγκεκριμένα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννoυλάρη στο 47' σε προσπάθεια για κεφαλιά του Μιχαήλ υπήρξε επικίνδυνο μαρκάρισμα και ανατροπή μέσα στη περιοχή, από την οποία αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα στο 48' ο Μπαδιεριτάκης ανοίγοντας στο σκορ, για να ακολουθήσει στο 52' το γκολ με ωραίο πλασέ του Αδαμόπουλου ύστερα από κόρνερ του Μποχώνη. Στη συνέχεια την σκυτάλη του σκοραρίσματος πήραν δύο (2) ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, αρχικά ο Σηφάκης στο 59' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μποχώνη και στη συνέχεια στο 62' ο Κοπανάκης αξιοποιώντας την ασίστ του Μποχώνη διαμόρφωσε με ωραίο πλασέ το τελικό αποτέλεσμα.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Σηφάκης, Μιχαήλ, Αδαμόπουλος, Μπικάκης, Πλατώνης (54' Τερεζάκης), Γιαννουλάρης, Μποχώνης (65' Καλαμπακάκης), Καλλέργης (60' Ανδρεαδάκης Νεκτ.), Κοπανάκης, Μπαδιεριτάκης.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.