LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

10

Σεπ 2014

Σπάθα-Πανακρωτηριακός 0-2Την τρίτη σερί νίκη πανηγύρισε σήμερα η ομάδα μας στο Κολυμπάρι με αντίπαλο τη Σπάθα, που της δίνει ταυτόχρονα και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χανίων.

 

 

 

Στο α' μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την καλύτερη στιγμή να έρχεται στο ημίωρο, όταν ο Λυχνάκης επιχείρησε σέντρα από δεξιά και από το ύψος του πέναλτι ο Μποχώνης με σουτ σκόραρε, όμως το τέρμα δεν μέτρησε, καθώς ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε επιθετικό φάουλ. Στο 37' όμως μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννουλάρη, ο Λυχνάκης με προβολή άνοιξε το σκορ, ωστόσο στο 41' η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Μπικάκης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Λίγο πριν τέλος του ημιχρόνου, ο Μπαδιεριτάκης έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς μετά από πάσα του Γιαννουλάρη βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, όμως παρότι τον πέρασε, βρέθηκε πολύ πλάγια με αποτέλεσμα το πλασέ που επιχείρησε να φύγει μόλις άουτ.

Στην επανάληψη, η Σπάθα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πίεσε μέχρι το 60' για την ισοφάριση, όμως ο Γύπαρης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε δύο (2) περιπτώσεις. Έτσι, στο 65' ο Μπαδιεριτάκης κλέβοντας την μπάλα έξω από την περιοχή απέφυγε τον αμυντικό και με δυνατό σουτ ανέβασε το σκορ σε 2-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι ο Γύπαρης απογειώθηκε στο αριστερό "Γ" και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν κάποιο τέρμα.


Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Μπικάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Μανουσάκης, Παντελακάκης, Μποχώνης, Γιαννουλάρης, Ανδρεαδάκης Νεκτ. (56' Καλλέργης), Λυχνάκης (81' Αγναντής), Μπαδιεριτάκης (70' Τερεζάκης)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.