LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

20

Σεπ 2014

Πανακρωτηριακός-Αστέρας Μαν. 0-0Με ισόπαλο αποτέλεσμα ξεκίνησε την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου και με το ίδιο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Πανακρωτηριακός, μένοντας στο 0-0 με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Μανωλιοπούλου στο γήπεδο των Καθιανών, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των "16".

 

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες, η ομάδα μας στο α' μέρος προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, βρέθηκε πολύ κοντά στο 15' όταν ύστερα από σέντρα του Παντελακάκη, ο Καλλέργης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά και όταν το έκανε στο 45' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μποχώνη, ο Μιχαήλ με προβολή βρήκε δίχτυα, όμως το τέρμα δεν μέτρησε καθώς ο επόπτης είχε καταλογίσει οφσάιντ. Στην επανάληψη, η ομάδα μας πίεσε και πάλι για να πετύχει κάποιο γκολ, ωστόσο τα σουτ που επιχείρησαν οι Κοπανάκης, Γιαννουλάρης και Αγναντής δεν βρήκαν στόχο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Παντελακάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Ξεκουκουλωτάκης, Μιχαλακόπουλος, Μποχώνης, Γιαννουλάρης, Καλλέργης (46' Αγναντής), Κοπανάκης (60' Πλατώνης, Λυχνάκης (65' Ανδρεαδάκης Νεκτ.)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.