LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

27

Σεπ 2014

Ροδωπού-Πανακρωτηριακός 0-2Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Πανακρωτηριακός, για την α' φάση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, καθώς πήρε παλικαρίσια νίκη στο Κολυμπάρι με αντίπαλο την ομάδα των Ροδωπού επικρατώντας με σκορ 2-0.

 

 

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος και μόλις στο 3' μετά από σέντρα του Μποχώνη, ο Μπαδιεριτάκης με κεφαλία έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 17' μετά από πάσα του Μποχώνη, ο Μιχαλακόπουλος έπιασε δυνατό σουτ, όμως ο τερμαφύλακας έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 19' και πάλι ο Μιχαλακόπουλος, μετά από κόρνερ του Μποχώνη έπιασε κεφαλία στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ. Στο 23' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιανολάρη, ο Μπαδιεριτάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο και στο 61' ο Λυχνάκης με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να στείλει την μπαλα στα δίχτυα, πράγμα που έγινε στο 66' όταν μετά από σέντρα του Μποχώνη και πάλι ο Μπαδιεριτάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματά του γράφοντας το τελικό 2-0. 

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Παντελακάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Ξεκουκουλωτάκης, Πλατώνης, Μποχώνης, Γιανολάρης (67' Καλλέργης), Μιχαλακόπουλος, Λυχνάκης, Μπαδιεριτάκης (80' Αγναντής)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1767
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.