LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

19

Οκτ 2014

Ιδομενέας-Πανακρωτηριακός 0-5Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε ο Πανακρωτηριακός στο χθεσινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων, με αντίπαλο την ομάδα του Ιδομενέα με σκόρ 5-0, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και χάνοντας πλήθος ευκαιριών με κορυφαίες στιγμές τα έξι (6)  δοκάρια που ήταν ο σύμμαχος του αντίπαλου τερματοφύλακα. 

 

Στο α' μέρος, ο Μπαδιεριτάκης με χατ-τρικ στο 17' μετά από πάσα του Γιανολάρη και άψογο πλασέ, στο 32' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Πενταράκης και στο 40' με σουτ μετά την επιστροφή της μπάλας από το δοκάρι σε σουτ του Μποχώνη, σημείωσε το 3-0 για την ομάδα μας και έφτασε τα εννέα (9) συνολικά τέρματα. Σημειώνεται, ότι δύο (2) φορές ο Μποχώνης "σημάδεψε" το δοκάρι (στο 20' αρχικά στο οριζόντιο και μετά στο κάθετο δοκάρι και στο 40' πριν το 0-3) και από μία (1) φορά οι Πενταράκης, Παντελακάκης στην ίδια φάση δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ άλλη μία φορά στο 25' η μπάλα βρήκε στο δοκάρι σε απομάκρυνση του αμυντικού του Ιδομενέα. Στο β' μέρος ήταν η σειρά του Αγναντή στο 56' να πάρει το ριμπάουντ από το οριζόντιο δοκάρι στη σέντρα που επιχείρησε ο Ξεκουκουλωτάκης και με κεφαλιά να γράψει το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 83' με πλασέ του Λυχνάκη έπειτα από πάσα του Τερεζάκη.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Παντελακάκης, Μιχαήλ, Αδαμόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης, Πενταράκης (66' Λυχνάκης), Μποχώνης, Μιχαλακόπουλος (58' Τερεζάκης), Αγναντής (58' Καλλέργης), Γιανολάρης, Μπαδιεριτάκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.