LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

16

Φεβ 2013

Πανακρωτηριακός Α.ΟΜεγάλη νίκη πραγματοποίησε η ομάδα μας το Σάββατο (16/2) στο γήπεδο τις Μοναχής Ελιάς για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Πανακρωτηριακός όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά έπαιξε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και καλό ποδόσφαιρο. Ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα, αν και δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στο πρώτο λεπτό, σε ανατροπή πάνω στον Κυριακάκη, που στην αμέσως επόμενη φάση άνοιξε το σκορ, μετά από ωραία ενέργεια του νεοαποκτηθέντα Φωτεινάκη. Ο ίδιος παίκτης έστρωσε και το δεύτερο γκολ στον Λυχνάκη, που μετά από καιρό σκόραρε και δείχνει να επανέρχεται .

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε καλό ρυθμό με την Δόξα Παχιανών να έχει ένα δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες ρίξανε τον ρυθμό τους και έτσι η ομάδα μας έφτασε εύκολα στην νίκη .

Από πλευράς θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα, για τα δυο αντιαθλητικά μαρκαρίσματα του παίχτη και αρχηγού της Δόξας, ο οποίος τραυμάτισε δυο ποδοσφαιριστές μας και ο κύριος Ντοκάκης χαρίζοντας του την κόκκινη κάρτα, του επέτρεψε να τελειώσει τον αγώνα. Και θα θέλαμε να στηθούμε και σε ένα γκολ από καθαρό οφσαιτ, που αναφέρθηκε η Δόξα και διαμαρτύρεται, όπως αναφέρετε σε γνωστά site's, ότι πρώτων δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης για το οφσαιτ και δεύτερων ότι στην συνέχεια της φάσης, η μπάλα πέρασε άουτ και δεν κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας. Και είναι κρίμα σοβαρά σωμάτεια να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με αυτόν τον τρόπο και να μην παραδέχονται την δίκαιη νίκη του αντιπάλου τους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.