LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

14

Μαρ 2015

Πανακρωτηριακός-Κορωνίδα 3-2Ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο έκαναν στο σημερινό παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού, επικρατώντας με 3-2 της Κορωνίδας στο γήπεδο Καθιανών για την 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα (Όμιλο Τίτλου) της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων.

 

 

 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προειδοποίησε για τις προθέσεις της, στο 11' όταν ο Μποχώνης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο  έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι και στο 13' έπειτα από σέντρα του Ξεκουκουλωτάκη, ο Πενταράκης έπιασε κεφαλιά που πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 19' όμως ο Μπαδιεριτάκης δεν αστόχησε και αφού πέρασε και τον τελευταίο αμυντικό πλάσαρε και έγραψε το 1-0. Στο 31' ήρθε η σειρά του Μποχώνη να βρει δίχτυα με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει τους φιλοξενούμενους και στο 62' έπειτα από φάση διαρκείας, ο Πενταράκης βρέθηκε σε θέση βολής και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η ομάδας μας έχασε αρκετές ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα τέρματα με σημαντικότερες αυτές στο 74' όταν από σέντρα του Μποχώνη, ο Μπαδιεριτάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 80' ο Λυχνάκης βρέθηκε σε πλεονεκτή θέση όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 84' με αυτογκόλ του Ανδρεαδάκη και στο 89' έκαναν το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Ξεκουκουλωτάκης (46' Κελάκης), Μανουσάκης, Καραγκούνης, Μιχαλακόπουλος, Τερεζάκης, Μποχώνης, Πενταράκης (60' Ανδρεαδάκης), Λυχνάκης, Παντελακάκης (77' Κοπανάκης), Μπαδιεριτάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.