LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

26

Αυγ 2015

Kerameia-Panakrotiriakos 1-4Η ομάδα μας δημιούργησε εξαιρετικές φάσεις, ωραίους συνδυασμούς και έδειξε τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στα Καθιανά. Μπορεί κόντρα στη ροή του παιχνιδιού να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με στόφα νικητή, έδειξε χαρακτήρα κόντρα στα αξιόμαχα Κεραμειά και με πλουραλισμό στην επίθεση (4 διαφορετικοί παίκτες σκόραραν), πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

 

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 9' ο Βασιλομιχελάκης αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων πλάσαρε, αλλά ο επερχόμενος αμυντικός έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, Στο 13' ο Μπαδιεριτάκης σούταρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια ο Δημούσης δεν μπόρεσε να κάνει το 0-1, για να έρθει το 35' όπου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τα Κεραμειά άνοιξαν το σκορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έπειτα από κάθετη πάσα του Ξανθουδάκη, ο Μπαδιεριτάκης συνδυάστηκε με τον Βασιλομιχελάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στην επανάληψη η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ στο 60' με ωραία εκτέλεση φάουλ του Μαριανάκη και 10' αργότερα ο Ανδρεαδάκης με ωραίο πλασέ έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Περράκης επιχείρησε σέντρα-σουτ για να βρεθεί στην πορεία της μπάλας ο Δημούσης που με πλάσε έγραψε το τελικό 1-4.

Πανακρωτηριακός: Μπουράκης, Μανουσάκης, Αδαμόπουλος, Πλατώνης, Ξεκουκουλωτάκης, Ξανθουδάκης, Μαριανάκης, Γιαννολάρης (60' Ανδρεαδάκης), Βασιλομιχελάκης (72' Λυχνάκης), Μπαδιεριτάκης (79' Περράκης), Δημούσης

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.