LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

06

Σεπ 2015

Παγχανιακός-Πανακρωτηριακός 0-2Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο απέναντι στον Παγχανιακό στο γήπεδο της Μ. Ελιάς, η ομάδα μας έκανε το 4 στα 4 στο σημερινό παιχνίδι και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. 
 

 

 

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα μας έδειξε ότι ήθελε να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση και έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο ήρθε στο 25' όταν με εκτέλεση φάουλ ο Γιαννολάρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. 

Στο 51' ο Μπαδιεριτάκης με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2, έπειτα από την πολύ ενέργεια του Μαριανάκη. Η ομάδα μας δημιουργήσε και άλλες ευκαιρίες για γκολ, όμως τα σουτ των Γιαννολάρη, Μαριανάκη και Κοπανάκη εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 75' ο Παγχανιακός είχε σημαντική ευκαιρία να μειώσει το σκορ με δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Κυριακίδης , όμως ο Λάκκας με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Πανακρωτηριακός: Λάκκας, Κελάκης, Αδαμόπουλος, Πλατώνης, Μανουσάκης, Ξανθουδάκης (65' Μπικάκης), Μαριανάκης, Γιαννολάρης, Βασιλομιχελάκης (80' Καλλιγέρης), Κοπανάκης, Μπαδιεριτάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.