LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

14

Νοε 2015

Πανακρωτηριακός-ΔΑΑΟΧ 6-2Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας, που πέτυχε πέντε (5) τέρματα σε 38' και συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα. Αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα με αντίπαλο το Δ.Α.Α.Ο.Χ, ανάμεσά τους και μικροί αθλητές της Ακαδημίας μας, απολαμβάνοντας ωραίους συνδυασμούς και πολύ όμορφα γκολ, σε μία ακόμα νίκη αυτή τη φορά με σκορ 6-2.
 
Στο α' μέρος η ομάδα μας παρά την υπεροχή και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32', ωστόσο λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου από την σέντρα του Πενταράκη, ο Μπαδιεριτάκης περνώντας τη μπάλα από πάνω από τον τεματοφύλακα, την έστειλε στο βάθος της εστίας ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μετά από ένα επιθετικό μονόλογο και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, προηγήθηκε με 2-1 στο 52' έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Βασιλομιχελάκη και δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο 55' από την εκτέλεση κόρνερ του Βασιλομιχελάκη, ο Λυχνάκης με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 64' σε 3-2. Στο 73' ο Λυχνάκης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με πλάσε έγραψε το 4-2 και τρία λεπτά αργότερα ο Μπαδιεριτάκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πενταράκης κάνοντας το 5-2. Το επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες και στο 83' ο Δημούσης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-2. 

Πανακρωτηριακός: Μπουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πλατώνης, Αδαμόπουλος, Μανουσάκης, Ξανθουδάκης, Πενταράκης, Μαριανάκης (46' Δημούσης), Βασιλομιχελάκης (80' Μπάτζιο), Κοπανάκης (46' Λυχνάκης), Μπαδιεριτάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για φάσεις και γκολ πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.