LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

05

Δεκ 2015

Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός 2-4Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης ο Πανακρωτηριακός μας, που ήταν το απόλυτο αφεντικό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα σε δύο ιστορικές ομάδες. Η ομάδα μας πέτυχε σε 47' τέσσερα (4) γκολ, έχασε ένα πέναλτι και δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, η αποβολή του Πενταράκη με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ήταν καθοριστική για τη συνέχεια, καθώς μας οδήγησε στη διαχείριση του αποτελέσματος.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 3' όταν από τη σέντρα του Μπάτζιο, ο Δημούσης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 14' ο Μπαδιεριτάκης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 41' ο Μπαδιεριτάκης κέρδισε πέναλτι, όμως ο Πενταράκης δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα που απέκρουσε και στη εξέλιξη της φάσης η μπάλα χτύπησε στο οριζόντι δοκάρι.

Στην επανάληψη δύο πολύ γρήγορα γκολ, αρχικά στο 47' έπειτα από κόρνερ του Βασιλομιχελάκη και κοντινό πλασέ του Αδαμόπουλου και λίγο αργόετρα στο 50' με ωραία ατομική ενέργεια του και άψογο πλασέ του Βασιλομιχελάκη, έφεραν την ομάδα μας να προηγείται με 0-4. Καθοριστική ήταν η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Πενταράκη στο 61' που άλλαξε τις ισορροπίες, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν και να μειώσουν στο 62' και 74' σε 2-4 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι στο 80' ο Μινώταυρος έμεινε με 10 παίκτες (2η κίτρινη).

Πανακρωτηριακός: Μπουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Κελάκης, Πλατώνης, Αδαμόπουλος (88' Μιχαήλ), Ξανθουδάκης, Βασιλομιχελάκης, Μπάτζιο, Πενταράκης, Μπαδιεριτάκης (57' Λυχνάκης), Δημούσης (68' Μιχαλακόπουλος)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για φάσεις και γκολ πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1767
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.