LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

12

Δεκ 2015

Πανακρωτηριακός-Ποσειδών Τσικ.: 4-2Συναρπαστικό σε γκολ και εξέλιξη το σημερινό παιχνίδι της ομαδάρας μας, που παρά τα προβλήματα απουσιών των Πενταράκη, Τερεζάκη, Ξανθουδάκη Κουρομιχελάκη, Κοπανάκη και Περράκη που για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να αγωνιστούν, αλλά και με τον Δημούση (αναγκαστική αλλαγή) και τον Μπαδιεριτάκη που έπαιξε με διάστρεμμα στο β' μέρος, επικράτησε με σκορ 4-2 του μαχητικού Ποσειδώνα Τσικαλαριών λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ το πάθος των παικτών μας για τη νίκη σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα.

Στο α' μέρος η ομάδα μας δεν μπόρεσε να προηγηθεί στο 7' με την κεφαλιά του Μπαδιεριτάκη και στο 16' στο πλασέ που επιχείρησε ο Δημούσης, πράγμα που πέτυχε στο 29' όταν ο Λυχνάκης κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε έυστοχα ο Αδαμόπουλος για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τις δύο φορές που πέρασαν τη σέντρα στο 30' και 40' να προηγηθούν με 1-2, χάρη σε δύο (2) σουτ έξω από την περιοχή. Ενδιάμεσα, ο Μπαδιεριτάκης στο 34' με πλασέ και ο Μιχαήλ στο 39' με κεφαλία δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου η ομάδα μας έφτασε στην ισοφάριση όταν από την εκτέλεση κόρνερ του Γιαννολάρη, ο Μπάτζιο με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο 55' ο Μπαδιεριτάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα, ενώ στο 58' σουτ του Βασιλομιχελάκη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση από τους ποδοσφαιριστές μας συνεχίστηκε και στο 69' το σουτ του Μπαδιεριτάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ στο 82' η κεφαλιά του Αδαμόπουλου πέρασε μόλις άουτ. Στο 85΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη. Στο 90+1' το σουτ που επιχείρησε Μπάτζιο απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Αδαμόπουλος με προβολή έγραψε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, οι οποίοι συνεχίστηκαν και το 90+4' όταν Μπάτζιο και Γιαννολάρης συνδυάστηκαν και ο τελευταίος με σουτ έγραψε το τελικό 4-2. 

Πανακρωτηριακός: Μπουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πλατώνης, Αδαμόπουλος, Κελάκης, Μπάτζιο, Μαριανάκης (46' Γιαννολάρης), Βασιλομιχελάκης, Μπαδιεριτάκης, Δημούσης (20' λ.τρ. Μιχαήλ), Λυχνάκης (82' Μανουσάκης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για φάσεις και γκολ πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.