LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

13

Φεβ 2016

Πανακρωτηριακός-Μινώταυρος 4-0Μετά από το ατυχές αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής στους Αγ. Αποστόλους, η ομάδα μας έπρεπε να επιστρέψει στις επιτυχίες, κάτι που έκανε με εμφατικό τρόπο στο μεγάλο και ιστορικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Μινώταυρο, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη με σκορ 4-0, με πρωταγωνιστή τον Σάκη Μπαδιεριτάκη που σημείωσε "χατ-τρικ". Πριν την έναρξη του αγώνα, μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο με το σύνθημα "ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ".

Από την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης η ποδοσφαιριστές μας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφερναν κλείνουν σωστά τους διαδρόμους προς την εστία και να κρατούν το μηδέν. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας ήρθε στο 35' όταν το σουτ που επιχείρησε ο Γιαννολάρης απέκρουσε εύκολα ο τερματοφύλακας. Στο 38' ο Μπάτζιο σέντραρε από δεξιά και ο Λυχνάκης πρόλαβε να "τσιμπήσει" την μπάλα στη μικρή περιοχή κερδίζοντας πέναλτι (σε ανατροπή από την έξοδο του τερματοφύλακα). Ο Γιαννολάρης με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το 1-0, που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, στο 49' ο Βασιλομιχελάκης έβγαλε σέντρα από αριστερά, όμως το πλασέ του Λυχνάκη πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 51' ο ίδιος παίκτης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα. Στο 62' ο Βασιλομιχελάκης έκλεψε την μπάλα από δεξιά και με σέντρα ακριβείας τροφοδότησε τον Μπαδιεριτάκη που με όμορφο τελείωμα έκανε το 2-0, ενώ στο 70' ο ίδιος ποδοσφαιριστής με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 74' ο Λυχνάκης με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 79' ο Μπαδιεριτάκης με ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, σημειώνοντας ένα ακόμη "χατ-τρικ".

Πανακρωτηριακός (Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ): Μπουράκης, Κελάκης (70' Μανουσάκης), Μιχαήλ (77' Αδαμόπουλος), Πλατώνης, Ξεκουκουλωτάκης, Ξανθουδάκης, Μπάτζιο, Γιαννολάρης, Λυχνάκης (77' Τερεζάκης), Μπαδιεριτάκης, Βασιλομιχελάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για φάσεις και γκολ πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.