LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

23

Ιουν 2016

Το ΔΣ της ΜΟΒΙΑΚ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ Α.Ο έχοντας σαν βασικό στόχο τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας και του οικογενειακού κλίματος που υπαρχει στην ομάδα ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες τη συνεργασία με όλους τους παίχτες που υπήρχαν στο περσινό ρόστερ και συνεχίζει

να βαδίζει στη φιλοσοφία που διακατέχει την ομάδα ως προς τη λειτουργία της.

Εκτιμώντας τη συμμετοχή και τη προσπαθεια όλων συνεχίζουμε μαζί για ένα ακόμη χρόνο με στόχο τη αναβάθμιση της ομάδος και τη επίτευξη των στόχων της.

Αξίζει να αναφερθεί οτι όλοι οι παίκτες δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη αλλα και την επιθυμία τους να φοράνε τη φανέλα του ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ χωρις δεύτερη σκέψη δήλωσαν τη παραμονή τους στην ομάδα. Σημαντικό σημείο στην συμφωνία αυτή έπαιξε η άψογη συνεργασία που υπήρξε πέρυσι μεταξύ των παικτών και της Δκσης κάτι που αναγνωρίζεται απο όλους.

Ευχόμαστε σε ολα τα παιδιά της ομάδος να ειναι παντα υγιή και να έχουμε μια γόνιμη και αποτελεςματικη χρόνια γεμάτη επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων.

Ειμαστε παντα δίπλα σας και όλοι μαζί στην οικογένεια του ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ θα συνεχίσουμε να προάγουμε μονο την ευγενή άμιλλα και τη αγωνιστική συμπεριφορά που αρμόζει σε όλους μας.

Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους μας.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.