LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

23

Ιουν 2021

Ο Βαγγέλης Ανδρεαδάκης παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρει τους λόγους της επιστροφής του "στην ομάδα της καρδιάς του", την σχέση του με τον προπονητή Μάνο Βεργανελάκη, τους στόχους της φετινής χρονιάς για τον Πανακρωτηριακό, τις σημαντικές στιγμές που έζησε στις ομάδες όπου εργάστηκε και ζήτησε την στήριξη του κόσμου στην νέα αυτή προσπάθεια.


Ερωτ.: Ποιο είναι οι λόγοι που συνέβαλαν στην επιστροφή σου στο Ακρωτήρι?

"Επέστρεψα σε ένα περιβάλλον γνώριμο και θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού, τον πρόεδρο Νίκο Ροζάκη και τον Τεχνικό Δντή Βασίλη Παπαδάκη, για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου, αλλά και για την αναγνώριση της προσφοράς μου όλα αυτά τα χρόνια στο Ακρωτηριανό ποδόσφαιρο.

Μετά από την απόφαση του Μ. Σβουράκη να αποχωρήσει πέρυσι από το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού, η ομάδα βρέθηκε στο σημείο ΜΗΔΕΝ και είναι πολύ σημαντικό που βρέθηκαν άνθρωποι όπως ο Πρόεδρος της ομάδας κος Νίκος Ροζάκης, ο Γεν. Γραμματέας Σταύρος Χριστοφής, ο Γεν. Αρχηγός Μιχάλης Κελάκης, ο Μανώλης Κουκουράκης και ο Παντελής Αλεξανδράκης, να συνεχίσουν την προσπάθεια και το έργο του, ώστε η ομάδα να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει για το καλό του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στο Ακρωτήρι. Έχω εξάλλου ενημερωθεί από το Δ.Σ της ομάδας ότι και την περσινή χρονιά η στήριξη της ΜΟΒΙΑΚ ήταν πολύ σημαντική, είναι εξάλλου διαχρονική η σχέση της οικογένειας Σβουράκη με την Ακαδημία και το ποδόσφαιρο των ομάδων του Ακρωτηρίου".

Ερωτ.: Έπαιξε ρόλο σημαντικό η σχέση σου με τον προπονητή Μ. Βεργανελάκη?

"Με τον Μάνο συνυπήρξαμε για περισσότερα από δέκα (10) χρόνια συμπαίκτες στον Πανακρωτηριακό, ζήσαμε μοναδικές στιγμές και έχουμε μια σχέση φιλίας τριών (3) δεκαετιών. Η ομάδα με την επιλογή που έκανε πέρυσι, έδειξε την εμπιστοσύνη της σε ένα δικό της παιδί, που όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την προπονητική έχει μια σταθερά ανοδική πορεία".

Ερωτ.: Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για την φετινή χρονιά?

"Καταρχήν θα πρέπει να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν πέρυσι, κάτω από δύσκολες συνθήκες, να στηρίξουν δίχως οικονομικές απολαβές την νέα προσπάθεια της ομάδας και πριν απαντήσω στην ερώτηση θα ήθελα να σταθώ σε έξι (6) βασικά σημεία που κάνουν την ομάδα μας να είναι πιο δυνατή και ανταγωνιστική.

Πρώτον: Μια διοίκηση με διάθεση, ενδιαφέρον, στόχο και όραμα για τις ομάδες μας.

Δεύτερον: Η παρουσία του τεχνικού Διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη, χάρη στον οποίο υπάρχει η άριστη οργάνωση του οικοδομήματος Ακαδημία-ΕΘΚ-Πανακρωτηριακός.

Τρίτον: Οι εγκαταστάσεις και η υλικοτεχνική υποδομή, που απέκτησε τα προηγούμενα χρόνια

Τέταρτον: Η συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά και η πολύ παραγωγική πλέον Ακαδημία που αριθμεί πάνω από 150 παιδιά και αυτό αντικατοπτρίζεται στα ρόστερ των δύο (2) αντρικών ομάδων.

Πέμπτον: Ο φροντιστής Αλέκος Γεωργαλάκης, που προσφέρει τις υπηρεσίες του για να λειτουργούν όλα ομαλά.

Έκτον: Το πλήρως εξοπλισμένο Ιατρείο και η παρουσία γιατρού ή εθελοντών-διασωστών του Ερυθρού Σταυρού στις προπονήσεις των Ακαδημιών.

Η φετινή χρονιά είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την περσινή, καθώς η ομάδα μας ανακοίνωσε πλέον των 19 παικτών και έχει στόχο την ανάδειξη ποδοσφαιριστών με τα χαρακτηριστικά που εδώ και μία 8ετία καλλιεργούν οι Ακαδημίες μας (ομαδικότητα, συνεργασία, πειθαρχία, πάθος και δύναμη μέσα σε αθλητικό πνεύμα)".

Ερωτ.: Τι αποκόμισες τα τελευταία χρόνια που εργάστηκες ως προπονητής σε διάφορες ομάδες?

"Θα ήθελα να ευχαριστώ όλες τις ομάδες (Θησέας, Υρτακίνα, Αστέρας Χαλέπας και Σαμψών) που μου έδωσαν την δυνατότητα να εργαστώ.

Στον Θησέα βρέθηκα το 2015 ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής, σε ένα κομβικό σημείο με την ομάδα να έχει αποχή δέκα (10) χρόνων από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και μέσα σε δύο χρόνια καταφέραμε να φτιάξουμε ένα αθλητικό κέντρο πρότυπο, να δημιουργήσουμε μια Ακαδημία που αριθμούσε 50 παιδιά και μέσα σε ένα χρόνο τα παιδιά διπλασιάστηκαν, οι προπονητές μας να αποκτήσουν δίπλωμα, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να βρεθεί η ομάδα στην Β’ κατηγορία και να βλέπουμε σήμερα τον Θησέα να βρίσκεται εκεί που του αρμόζει ποδοσφαιρικά (στην Α’ κατηγορία).

Στην Υρτακίνα εργάστηκα για ένα 6μηνο και καταφέραμε να κάνουμε πράξη αυτό που η Διοίκηση επιθυμούσε, δηλαδή να αγωνίζονται στην ομάδα παιδιά της περιοχής και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Με λυπεί το γεγονός ότι πέρυσι η ομάδα δεν κατάφερε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή οι άνθρωποι της περιοχής θα βρουν την δύναμη για να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται ξανά στα γήπεδα.

Στον Αστέρα Χαλέπας αυτό που κρατάω είναι η αυταπάρνηση και η κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών, χάρη στην οποία σταθήκαμε με αξιοπρέπεια στην Α’ κατηγορία.

Τέλος, στο Σαμψών ήταν ότι καλύτερο έχω να θυμάμαι, καθώς ως φίλος πήγα και ως φίλος έφυγα και τα χρόνια αυτά θα είναι πάντα χαραγμένα στη ζωή μου".

Ερωτ.: Υπάρχει κάτι στο οποίο θα ήθελες να αναφερθείς για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν?

"Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στις ομάδες του Ακρωτηρίου, να στηρίξει την καινούρια προσπάθεια που αναδεικνύει την πραγματική αξία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, βασιζόμενη στα παιδιά της περιοχής, που θα αγωνίζονται για την φανέλα και τον τόπο τους.

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό οι επιχειρηματίες του Ακρωτηρίου να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα σε αυτή την μεταβατική περίοδο".

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
3o Soccer School Views : 1755

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.