LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

26

Ιουν 2021

Ο Αριστοτέλης Δημητριάδης  βρέθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο Καθιανών και παρακολούθησε τις προπονήσεις των τμημάτων Κ12-Κ11-Κ10. Σίγουρα στο μυαλό του ήρθαν εικόνες κι αναμνήσεις, από την παιδική του ηλικία, μια εποχή που μαζί με τους φίλους και συμμαθητές του, κάθε απόγευμα στο γήπεδο, έπαιζαν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Ο Άρης μας, ένα μεγάλο ταλέντο κι εξαιρετικό παιδί, που πλέον ζει στη Γερμανία κυνηγώντας το όνειρό του, με χαρά μίλησε στη σελίδα μας για το παρελθόν αλλά και το μέλλον του.

Ερωτ.:  Tι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ακρωτήριου?

«Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 χρονών και πήγαινα καθημερινά στο γήπεδο Καθιανών το οποίο βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι μου. Θυμάμαι όλα τα παιδιά που είμασταν συμπαίκτες και έμαθα πως είναι να κερδίζεις και να χάνεις στους αγώνες, από τη φιλοσοφία της ακαδημίας ‘’Μαθήματα ζωής μέσα από το ποδόσφαιρο’’. Χαρακτηριστικό παιχνίδι που  μου έχει μείνει στην μνήμη, είναι ο τελικός με τον Μινώταυρο που χάθηκε στα πέναλτι. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές  μου για την στήριξη τους».

Ερωτ.:  Πως ήταν ο πρώτος χρόνος σου όταν βρέθηκες στην Γερμανία ?

«Τα πρώτα χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα, λόγω της γλώσσας και του τρόπου ζωής. Το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να παίξω ποδόσφαιρο και έτσι γράφτηκα στην ομάδα της JFG WENDELSTEIN. Ο τρόπος προπόνησης και του παιχνιδιού ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει».

Ερωτ.:  Πως προέκυψε η μεταγραφή σου στην FC INGOLSTADT 04 ?

«Εκείνη την εποχή αγωνιζόμουν στην μικτή ομάδα επιλογής της περιοχής και σε έναν αγώνα εναντίον της FC INGOLSTADT 04, με παρακολούθησε σκάουτερ της ομάδας αυτής και την επόμενη ημέρα τηλεφωνήσαν στην οικογένεια μου και ζήτησαν να συμμετέχω σε δοκιμαστικές προπονήσεις. Πράγματι έτσι και έγινε, όλα πήγαν καλά και αρχικά εντάχθηκα στην U15, μετά την U16 και την U17. Από την U17 ήρθε και η υπογραφή του συμβολαίου μου με την ομάδα και πλέον αγωνίζομαι για την U19».

Ερωτ.:  Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την συνέχεια ?

«Στόχος μου είναι να αγωνιστώ στην α’ ομάδα της FC INGOLSTADT 04, να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να κάνω περήφανους την οικογένειά μου, αλλά και την οικογένεια του Πανακρωτηριακού. Πάνω απ’ όλα όμως αυτή τη στιγμή θέλω να με καμαρώνει (από εκεί ψηλά που βρίσκεται) ο παππούς μου, που έφυγε αναπάντεχα και πρόωρα. Όταν ήμουν στην Γερμανία, πάντα ρωτούσε την γιαγιά μου πότε θα δούμε τον Άρη στην τηλεόραση. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του».

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Βασίλης Παπαδάκης επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Θυμάμαι ένα παιδί που καθένας μπορούσε εύκολα να καταλάβει, πως πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο. Ήταν όλη μέρα με μια μπάλα, στην αυλή, στο δρόμο, στο γήπεδο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δουλεύει πολύ για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Θεωρώ ότι έχει όλα τα απαραίτητα  εφόδια για να αφήσει εποχή στο ποδόσφαιρο, γιατί εκτός από ταλέντο είναι και μεγάλος μαχητής και εξαιρετικός χαρακτήρας. Παρακολουθώ την εξέλιξή του, χαίρομαι και του εύχομαι να είναι υγιής για να τον καμαρώνουμε».

Τέλος, ο προπονητής Βαγγέλης Ανδρεαδάκης ανέφερε :

 «Ως προπονητής του, είχα την τύχη και τη χαρά για τρία (3) χρόνια να ζήσω μοναδικές ομαδικές και ατομικές στιγμές, που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Στον Άρη έβλεπα τον εαυτό μου ως μικρό παιδί όταν ξεκινούσα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Ένα παιδί αφοσιωμένο, με αγάπη και με στόχους για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Άλλωστε και το γεγονός ότι η οικογένεια του ξενιτεύτηκε για το λόγο αυτό, τα λέει όλα. Του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει τους στόχους του, γιατί εκτός από ένα ταλαντούχο παιδί,  είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας».

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.