LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Καθιανών, η απονομή των επαίνων συμπεριφοράς και προσπάθειας για τον μήνα Απρίλιο στους αθλητές των τμημάτων της Ακαδημίας, παρουσία μελών του Δ.Σ, του τεχνικού διευθυντή και των προπονητών.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις: 

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 στο Δημοτικό γήπεδο Καθιανών η απονομή των επαίνων συμπεριφοράς και προσπάθειας για τον μήνα Μάρτιο, στους αθλητές των τμημάτων της Ακαδημίας, παρουσία μελών του Δ.Σ, του τεχνικού διευθυντή και των προπονητών.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις: 

Πριν την έναρξη του αγώνα ΕΘΚ-Ποσειδών Τσικ., ο πρόεδρος του Πανακρωτηριακού Νίκος Ροζάκης παρέδωσε, εκ μέρους των Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο, της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων, τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Ζερβουδάκη, αναγνωρίζοντας την σημαντική  προσφορά του, ως βοηθού προπονητή στον Πανακρωτηριακό, αλλά και στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου από το 2013-2016.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στο Δημοτικό γήπεδο Καθιανών η απονομή των επαίνων συμπεριφοράς και προσπάθειας για τον μήνα Φεβρουάριο, στους αθλητές των τμημάτων της Ακαδημίας, παρουσία μελών του Δ.Σ, του τεχνικού διευθυντή και των προπονητών.

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 627
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 714

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.