LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες και οι ακαδημίες του Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός Α.Ο, Ένωση Θύελλα-Καμίνια και Λέοντες) σας προσκαλούν, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 21.00, στον προαύλιο χώρο της πλατείας Καθιανών, σε ένα κρητικό γλέντι, με τον Χάρη Ανδρεαδάκη και τους συνεργάτες του Νεκτάριο Κωστάκη και Μάνο Κωστογιάννη! Μαζί τους στο λαϊκό πρόγραμμα η Μαρία Ραζή, σε μια γιορτή για το ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι!

Οι ομάδες του Ακρωτηρίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καθιανών «Η Ειρήνη» διοργανώνουν φιλανθρωπικό τουρνουά την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημοτικό γήπεδο Καθιανών, με την συμμετοχή του Πανακρωτηριακού, του Ποσειδώνα Τσικαλαριών, της ΕΘΚ και της ομάδας Κ16.

akrotiri kopi pitasΟι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο, της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων, σας προσκαλούν και φέτος στην κοπή πίτας των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και των δύο αντρικών ομάδων μας, που θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμα χρονιά στο κέντρο "Κανάρια", την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:30.

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 2019Αγαπητοί Γονείς και Παιδιά,

Σας ενημερώνουμε πως η Γιορτή κλεισίματος της Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου για τη φετινή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00-22:30, στο γήπεδο της ομάδας μας στα Καθιανά.

 

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1752
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 976

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.