LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

Αγαπητοί Γονείς και παιδιά,

Η εκδρομή  στο Ρέθυμνο για τα τμήματα Κ16,  Κ14, Κ12 και Κ10 αναβάλλεται,  λόγω των καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, για την οποία θα ενημερωθείτε.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

 

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα εξειδικευμένων προπονήσεων με βάση τη θέση του ποδοσφαιριστή, το οποίο εφαρμόζεται για 2η χρονιά στις ακαδημίες μας. Οι προπονητές μας Γιαννόπουλος Μάκης (UEFA C') και Βουρβαχάκης Χρήστος (Coerver Coaching Diploma), υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού  Διευθυντή και εμπνευστή του προγράμματος Βασίλη Παπαδάκη, θα εφαρμόζουν ένα ειδικό ασκησιολόγιο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας 15-19 ετών (ηλικίες από 2008 έως και 2003), που αγωνίζονται στο Κ16 και τις 2 αντρικές ομάδες μας. 

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού, της ΕΘΚ και των Λεόντων, ευχαριστούν την εταιρεία "ALTUS LSA" και τον κ.Παπαυγενιάδη Ηλία, για την σημαντική χορηγία του σε υλικό προπόνησης, για τις ανάγκες των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου. Παρόμοιες ενέργειες βοηθούν σημαντικά το έργο μας και μας ωθούν να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί!

Ιστορική στιγμή την Κυριακή 11/9/2022, η αναμέτρηση Πανακρωτηριακού-Ε.Θ.Κ. για το κύπελο της Ε.Π.Σ.Χ., με πολλά πρωτοεμφανιζόμενα στο αντρικό παιδιά και για τις 2 ομάδες μας. Αρχικά για την Ε.Θ.Κ. αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι 16χρονοι Γεωργιάδης, Χναράκης, Τζανακάκης, Λαμπρινός, Χατζηγεωργίου, Ροζάκης, Μαρτσάκης, ενώ με τον Πανακρωτηριακό οι 15χρονοι Κλέτσας, Παπαπαναγιώτου και ο 14χρονος Γιάννης Ταπανάρης, που σκόραρε στο ντεμπούτο του!

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 627
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 714

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.