LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

To Δ.Σ. της Ε.Θ.Κ. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τις επιστροφές-μεταγραφές των παρακάτω ποδοσφαιριστών:

1. Μπριτσάκης Μανώλης από Ιδομενέα Γαλατά

2. Βάλαρης Μιχάλης από Χάλη Βαρυπέτρου 

3. Πολιτάκης Στέλιος από Πανακρωτηριακό

4. Πενταράκης Μιχάλης από Πανακρωτηριακό

Το Δ.Σ. της Ε.Θ.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Γιαννόπουλο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Ανδρεαδάκη και θα οδηγήσει την νεανική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Το Δ.Σ. της ΕΘΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του, με τον προπονητή Βαγγέλη Ανδρεαδάκη. Ο Βαγγέλης ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής, συνυφασμένος με τις ομάδες του Ακρωτηρίου, βοήθησε από πολλά επίπεδα, στην αναδόμηση μας τα τελευταία χρόνια, τόσο στον Πανακρωτηριακό, όσο και στην ΕΘΚ, την οποία ανέλαβε σε μια δύσκολη στιγμή την περσινή σεζόν. 

Αρχίζει η προετοιμασία για την ομάδα μας, με το Δ.Σ. και τον Βαγγέλη Ανδρεαδάκη να περιμένουν τους ποδοσφαιριστές για την έναρξη και την πρώτη προπόνηση της σεζόν, η οποία έχει οριστεί για  την Τετάρτη 10 Αυγούστου. Το ραντεβού στο γήπεδο Καθιανών είναι στις 5:30μ.μ., ώστε οι ποδοσφαιριστές να παραλάβουν το αθλητικό υλικό και να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και 1 ώρα αργότερα, στις 6:30μ.μ. θα ξεκινήσει το... τρέξιμο!

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 519
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 675

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.