LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

Πανακρωτηριακός-Περιβόλια 2-1Με την τέταρτη σερί νίκη σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Καθιανών, αυτή τη φορά με 2-1, η ομάδα του Πανακρωτηριακού κατέβαλε την αντίσταση της ομάδας του Α.Ο Περιβόλια, για την 5η αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΠΣ Χανίων και κλείδωσε την πρωτιά στον 1ο Όμιλο.

 

 

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με προηγήθηκε στο 4' λεπτό έπειτα από δυνατό σουτ του Γιαννουλάρη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με κεφαλία στο 55' να ισοφαρίσουν, όμως και πάλι ο Γιαννουλάρης στο 78' ύστερα από πάσα του Μιχαλακόπουλου, βρέθηκε τετ-α-τετ και προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα, με ιδανικό πλασέ πέρασε την μπάλα από πάνω του και σημείωσε το 2-1. Ο ίδιος παίκτης λίγο έλλειψε στο 84' να σημειώσει χατ-τρικ, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν οι θετικές εντυπώσεις που άφησαν στην πρώτη τους εμφάνιση οι Ξεκουκουλωτάκης και Μιχαλακόπουλος, καθώς και ο 18χρονος τερματοφύλακας Λάκκας, ο οποίος ανήμερα της ονομαστικής του εορτής πραγματοποίησε δύο (2) εξαιρετικές επεμβάσεις.

Πανακρωτηριακός: Λάκκας, Μανουσάκης (14' τρ. Ανδρεαδάκης Νεκτ.), Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Παντελακάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Μποχώνης, Γιαννουλάρης, Αγναντής (70' Μιχαλακόπουλος), Καλλέργης, Λυχνάκης (63' Κοπανάκης)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.