LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

19

Αυγ 2017

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2017Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ-Λέοντες), σας προσκαλούν στο μαγικό κόσμο του παιδικού ποδοσφαίρου! Έλα κι εσύ μαζί μας, σε ένα ταξίδι με στόχο τον αθλητισμό, το παιχνίδι, τη διασκέδαση, την παρέα, την ομαδικότητα. Οι Ακαδημίες μας λειτουργούν σε άρτια οργανωμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις, στο γήπεδο Καθιανών, υπό την επίβλεψη έμπειρων Διπλωματούχων Προπονητών-Γυμναστών και Ειδικών Συνεργατών.

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά 4-14 ετών και είναι δομημένο ανά ηλικία, σε σχέση με τις κατευθύνσεις της U.E.F.A και της Ε.Π.Ο.

Με όραμα το ''Ακρωτήρι-Μία ομάδα'', Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ και Λέοντες, συνεργάζονται με κοινή σκέψη και φιλοσοφία, λειτουργώντας σε κάθε ηλικιακή κατηγορία διπλά ή και τριπλά τμήματα, τα οποία θα πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Χανίων, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο.

Σε μια προσπάθεια συνεχούς εξέλιξης και με τη συνεχή στήριξη και χορηγία της Εταιρείας ΜΟΒΙΑΚ, εντάσσουμε από τη φετινή χρονιά στο πρόγραμμά μας την Κινησιολογία Ποδοσφαίρου MPF, μια πρωτοποριακή μέθοδο βελτίωσης της κίνησης και της τεχνικής. Σε όλα τα τμήματα θα εκτελούνται ειδικές προπονήσεις Συναρμογής και Δύναμης (στα μεγαλύτερα παιδιά), από τον Γυμναστή ΤΕΦΑΑ της Ακαδημίας μας.

Μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα FITLIGHT Trainer, εξασκούμε την αντίδραση, την ταχύτητα, την ευκινησία και άλλες σημαντικές παραμέτρους της αθλητικής απόδοσης. Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με ειδικούς επιστήμονες διατροφής, αθλητικής ψυχολογίας κ.α. Διοργανώνουμε σεμινάρια, ομιλίες, εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις πέραν του ποδοσφαίρου, προσπαθώντας για την πολύπλευρη ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, η οποία μας δίνει δύναμη. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την ακαδημία μας πρότυπο και μια κυψέλη γεμάτη αγάπη και σεβασμό για τα παιδιά του Ακρωτηρίου και των Χανίων!

Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας και μπορούμε όλοι μαζί να το κάνουμε καλύτερο, μέσα από όσα θετικά πρεσβεύει ο αθλητισμός, η συλλογικότητα, η αγάπη και ο σεβασμός.

Σας περιμένουμε στα Καθιανά, να γνωριστούμε και να δείτε από κοντά τις δραστηριότητες μας.

Για Πληροφορίες - Εγγραφές επικοινωνήστε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-19:00 στο τηλ: 28210 63713, με τους Υπεύθυνους Γραμματείας: Σταύρο Χριστοφή 6983508140 και Δημήτρη Μουσουράκη 6948609780, είτε με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας Βασίλη Παπαδάκη στο 6983504150.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 719
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.